Beleef Zuid-Afrika op de beste manier

Geplaatst in: Reistips 0

Heb je altijd al eens een reis naar een ver oord willen maken waarbij je echt even helemaal los van de westerse moderne maatschappij bent. Dan raden we je aan om Zuid Afrika te ontdekken. Dit prachtige land kan je op verschillende manieren ontdekken, met een auto, met een bootexcursie of te voet. We raden je dan ook niet aan om een korte vakantie te boeken naar dit land maar om minimaal 14 dagen te gaan, het liefst nog langer natuurlijk, zodat je voldoende tijd hebt om alle verschillende punten te bezoeken. In Zuid Afrika kan je meer zien, beleven en ontdekken dan je ooit voor ogen had gehad.

Een complete reis voor een voordelige prijs.

Zoals genoemd is een kort bezoek niet aanbevolen, een lange reis is echt de moeite waard omdat er genoeg te ontdekken valt. Het eerste waar de meeste mensen aan denken is de prachtige natuur en de vele dieren die in ons eigen landje niet kan vinden. Een safaritocht is dan ook een vast onderdeel van veel van onze complete reizen, zo leer je Zuid Afrika echt kennen. Naast een avontuurlijke safari toch is het ook mogelijk om het water op te gaan met een van de vele boot die er zijn, zo zit je lekker comfortabel op een boot en zie je alles rustig van de zijkant voorbijkomen. Een complete reis betekent natuurlijk ook dat al het vervoer voor je geregeld wordt, daarom is de vlucht en het vervoer op locaties inbegrepen. Alles om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke reis beleeft.

Een aantal hotspots van Zuid Afrika om op je lijstje te zetten.

Hierboven beschreven we al dat de prachtige natuur een van de voornaamste voordelen is van Zuid Afrika als vakantiebestemming. Je kan natuurlijk een safari toch te doen maar je kan ook met een gids een van de vele natuurparken bezoeken. Zo ben je niet alleen heerlijk buiten bezig maar leren ook nog eens wat. Onze Nederlandse gidsen, die overigens ook uw chauffeur kunnen zijn, weten veel over het land zelf en de Hensen en dieren die er leven. Volgens ons is dit een uitstekende manier om Zuid Afrika van binnenuit te leren kennen.