Groot vakantiehuis Ardennen

Geplaatst in: Wandelvakanties 0

Het is goed toeven in België, dat bekend staat om haar Bourgondische traditie en mooie natuur. In de Ardennen zijn talloze grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties te huur in bekende oude stadjes als Durbuy, maar er zijn ook chalets op meer afgelegen locaties. Voor natuur én cultuurliefhebbers zijn de Ardennen een ideale bestemming, niet ver van huis. Wil je gezellig met een groep vrienden of familie naar de Belgische Ardennen? Villaspot biedt prachtige groepsaccommodaties aan in de Ardennen. Door het ruime aanbod aan vakantiewoningen voor groepen, vind je hier de accommodatie die je zoekt om met een grote groep naar de Belgische Ardennen te gaan.  Er is een ruim aanbod aan zeer luxe en grote vakantiehuizen  voorzien van eigen jacuzzi, privé zwembad en/of sauna!

Groepshuizen in de Ardennen

De Belgische Ardennen kenmerken zich door een prachtig hoog gelegen, heuvelachtig gebied in het centrale deel van het zuidoosten van België. Natuur en stilte, dat is wat je tegenkomt in deze vakantiebestemming bij uitstek. Het is bijna iets onvoorstelbaars voor Nederlanders, maar het kan soms wel uren duren voordat je iemand tegenkomt tijdens een wandeling door het heuvelachtige landschap. Als je een mooi groot vakantiehuis in de Ardennen zoekt, dan hoef je niet meer verder te zoeken! Als je ruim van tevoren reserveert weet je zeker dat je een van de mooiste verblijven hebt! De groepshuizen in de Ardennen die hier worden aangeboden zijn de moeite waard en groot genoeg voor iedereen die je mee wilt nemen! Geniet daarom samen van een verblijf in de Belgische Ardennen en boek vandaag nog een van de fraaie groepsaccommodaties.

Niet alleen de rust is een belangrijke trekpleister, maar er zijn ook voldoende activiteiten. De Ardennen zijn namelijk ook een bestemming om sportief bezig te zijn. Fietsen en wandelen zijn dé manieren om de streek te verkennen, er liggen dan ook werkelijk overal mountainbike- en wandelroutes. Het gebied biedt ook mogelijkheden om paard te rijden. In de Belgische Ardennen zijn tal van unieke en gezellige dorpen en steden te vinden. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het kleinste stadje ter wereld, Durbuy. Of geniet van een dagje ontspanning in en rondom het veelzijdige Spa. Het wereldberoemde racecircuit van Francorchamps ligt in de directe omgeving van Spa.