Vakantie 2014

Zomer 2014

We zijn nu al weer een paar maanden onderweg in het jaar 2014 en degene die van wintersport vakanties houden zijn vrijwel allemaal al naar een sneeuw zeker land geweest. Het is daarom nu tijd om al naar een heerlijke zonvakantie te kijken voor de aankomende zomerperiode. Het aanbod aan zonvakanties voor dit jaar is ongelooflijk veel. Wil je een zonvakantie dichtbij huis of juist ver weg het is allemaal mogelijk. Doordat er steeds meer luchtvaartmaatschappijen rechtstreekse naar vakantiebestemmingen vliegen is de reistijd voor veel zonvakanties enorm gedaald. Voor een verre reis naar de zon zal er vrijwel altijd één of twee tussenstops nodig zijn om op de eindbestemming aan te komen, maar dan ben je ook in een hele andere omgeving dan je hier in Nederland gewent bent. Zonvakanties zijn razend populair voor de aankomende vakantieperioden en dat met name zonvakanties naar bestemmingen niet al te ver van huis verwijdert. Lees hieronder welke zonnige bestemmingen dit jaar het enorm goed doen.

Canarische Eilanden

Een fantastische zonnige vakantiebestemming zijn de Canarische Eilanden. Het archipel behoort tot het Spaanse Koninkrijk maar is gelegen voor de kust van Afrika in de Atlantische Oceaan. Door de ligging van de archipel zijn de verschillende eilanden gezegend met een buitengewoon heerlijk klimaat. Vooral de zon zekere eilanden Gran Canaria en Tenerife worden veel geboekt voor een zonvakantie. Vanaf Luchthaven Schiphol ben je binnen 4,5 uur vliegen op één van de Canarische Eilanden.

Kaapverdische Eilanden

Het land Kaapverdië of de Kaapverdische Eilanden genoemd is ook gelegen in de Atlantische Oceaan. De verschillende eilanden van het land zijn nog niet heel bekent als vakantiebestemming, maar doordat er meerdere luchtvaartmaatschappijen sinds dit jaar rechtstreeks vliegen naar één van de eilanden is een sterke groei te zien voor een zonvakantie naar de Kaapverdische Eilanden. De eilanden liggen net als de Canarische Eilanden voor de kust van Afrika en hebben een geweldig klimaat. Het hele jaar door schijnt de zon hier. Kaapverdië is vanaf Luchthaven Schiphol 6,5 uur vliegen, maar dan kom je ook in een totaal andere wereld en ben je op één van de paradijselijk eilanden.

Griekse eilanden

Jaren terug hoorde je iedereen volmondig zeggen wij gaan naar Griekenland, maar de afgelopen jaren was Griekenland ineens niet meer de vakantiebestemming waar iedereen het over had. Dit jaar zijn de Griekse eilanden weer helemaal terug voor een heerlijke zonvakantie. Vooral de onbekende eilanden zijn razend populair voor een zonvakantie. Een zonvakantie Griekenland is relatief dichtbij huis gelegen want binnen 3 uur vliegen vanaf Luchthaven Schiphol ben je op één van de vele Griekse eilanden.