Op vakantie in Gelderland

Geplaatst in: Reisaccomodaties 0

Vakantiepark-berkenhorst zwembad

Gelderland, naast Zeeland één van de meest toeristische provincies van Nederland. In deze groene provincie vindt u alles wat u maar zoekt in een vakantie. Prachtige meren, bossen, natuurgebieden en attractieparken. De provincie is opgedeeld in twee bekende streken, de Veluwe en de Achterhoek. De Veluwe staat bekend als het grootste natuurgebied in Nederland. In deze prachtige streek kunt u genieten van lange wandeltochten en prachtige fietstochten uiteen zetten. Gelderland staat niet alleen bekend om de Veluwe maar ook om haar rustige karakter, uitgestrekte landschap en vele toeristische trekpleisters.

Dierentuinen, pretparken en natuurlijk het koninklijk paleis het Loo. In de tuinen van dit paleis kunt u heerlijk wandelen en genieten van al het andere moois wat u vindt op dit landgoed. Daarnaast is het nationale park Hoge Veluwe ook zeker een bezoekje waard. U vindt hier diverse musea, eetgelegenheden en u kunt hier op een speciale witte fiets het park verkennen. Een dagje uit met het hele gezin is ook zeker aan te raden, bijvoorbeeld naar de Burgers Zoo of het Dolfinarium!

Centraal in Gelderland vindt u Vakantiepark de Berkenhorst. Dit park ligt midden in de bossen en heeft een rustig karakter. Het park biedt verschillende typen accommodaties en heeft verschillende faciliteiten. Zo vindt u er onder andere een subtropisch zwembad, een restaurant waar u heerlijk kunt lunchen, borrelen of dineren en een midgetgolfbaan. De accommodaties zijn er verschillende grootten en formaten. Zo kunt u op ons park terecht met groepen van maximaal 10 personen. In onze groepsaccommodatie met sauna verblijf u comfortabel en heeft u alles in eigen hand. Onze overige accommodaties liggen ruim verspreid over het hele park om uw privacy te waarborgen.

Midden in de natuur kunt u heerlijk even bijkomen in een vakantiehuis Gelderland. Geniet van de prachtige kleuren bladeren aan de bomen, van de dieren die u hier tegenkomt en vooral van de rust en ruimte. Alle ingrediënten voor een ontspannende en geslaagde vakantie in Nederland zijn aanwezig op het park De Berkenhorst.