Hotel Mi Playa in Ceşme

Geplaatst in: Reisaccomodaties 0

Hotel Mi Playa is een viersterrenhotel waar u verblijft op basis van een uitstekende all inclusive formule. Drie maal per week worden er uitgebreide buffetten uitgeserveerd in het Terrace restaurants. De dagen waarop dit niet gebeurt kan gekozen worden uit gerechten die op het menu staan. Ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant waar u één keer per verblijf gratis terecht kunt voor het diner. Naast de twee restaurants beschikt het hotel over meerdere bars om u waar u ook bent van drankjes te kunnen voorzien.

Het hotel is uitstekend geschikt voor mensen die graag de ruimte hebben. Verdeeld over 18 hectare vindt u hier grote grasvelden met palmbomen en pijnbomen. Degenen die liever niet op de grond liggen wanneer zij van de zon genieten kunnen de gratis ligbedjes in gebruik nemen die langs het grote semi-olympische zwembad staan. Andere plekken waar u heerlijk tot rust kunt komen zijn het spacentrum en strand. Het mooie zandstrand ligt direct aan de hoteltuin. Hier kunnen verschillende watersporten beoefend worden, waarvan windsurfen in de regio de meest populaire watersport is. Dit komt doordat het in de regio Ceşme zo goed als altijd waait. Sportievelingen kunnen tevens gebruik maken van de faciliteiten om te tafeltennissen, darten, volleyballen, tennissen of fitnessen. Voor de jongere hotelgasten zijn er de miniclub en het kindertheater waar zij zich kunnen vermaken. En mocht u een keer een avond van uw vakantie willen genieten zonder de kinderen, dan kunt u gebruik maken van de aanwezige kinderopvang.

De mooie omgeving van Ceşme mag eigenlijk niet overgeslagen worden op uw vakantie. Wanneer u een auto huurt bij het hotel kan de vakantie eigenlijk pas echt beginnen. Deze regio in het westen staat bekend om het feit dat het over één van de mooiste kusten van Turkije beschikt. Ook zijn er meerdere opgravingen en ruïnes te bezoeken zoals de kasteelruïnes van de plaats Ceşme, de opgravingen van Erythrai en de opgravingen van Klazomenai. Een stuk verder, maar zeker het bezichtigen waard, is de stad İzmir. De derde stad van Turkije biedt onderdak aan zo’n 2.5 miljoen inwoners en huisvest een aantal mooie musea. Uiteraard kan de shopliefhebber zich hier ook helemaal uitleven. Rond İzmir bevinden zich ook nog een aantal ruïnesteden voor de liefhebbers. Als u nog niet overtuigd bent van de ongekende mogelijkheden van dit hotel en de omgeving vindt u meer informatie op de site van Hotel Mi Playa