Goedkoop & veilig parkeren bij vliegvelden

Geplaatst in: Parkeren & vliegen 0

Indien u reis voortzet per vliegtuig kunt u er voor kiezen om u te laten brengen en halen door vrienden en bekenden. Echter is dit niet altijd mogelijk omdat zij geen tijd hebben om u te vervoeren of omdat het vliegveld zo ver van uw woonplaats gelegen is dat de benzinekosten niet opwegen tegen het tarief dat er gerekend wordt voor het parkeren van uw auto. Op de website van Vliegen en Parkeren kunt namelijk gemakkelijk een veilige parkeerplaats boeken op of om het vliegveld waar u uw reis vervolgd.

Lang parkeren in binnen- en buitenland

Voorheen betaalde men nog de hoofdprijs voor het parkeren van hun auto op het vliegveld. Vandaar dat er steeds meer bedrijven zich begonnen te specialiseren in het vervoeren van mensen inclusief hun bagagevan en naar Schiphol. Door de onderlinge concurrentiestrijd tussen de vliegvelden en de externe aanbieders van lang parkeren rondom vliegvelden heeft dit geresulteerd in een flinke kostenbesparing voor de reizigers! Men kan hierbij kiezen voor 2 parkeervormen namelijk: Shuttle parkeren & Valet Parking. Shutlle parkeren houdt in dat u zelf naar de door u gekozen parking rijdt en vervolgens naar het vliegveld gebracht wordt door middel van een shuttle bus. Bij terugkomst zullen ze u ook weer ophalen en vervolgens kunt u uw reis vervolgen. Valet parkeren werkt net iets anders, u rijdt zelf naar het vliegveld en overhandigd al daar uw auto sleutels aan de chauffeur van de parking en bij terugkomst kunt u al op het vliegveld zelf uw auto in ontvangst nemen. Dit zorgt voor een tijdsbesparing die een kleine meerprijs kent ten opzichten van het ‘gewone’ shuttle parkeren.

Gemakkelijk een parkeerplaats reserveren

Op de website van Vliegen en Parkeren kunt u een parkeerplaats reserveren bij vliegvelden in Nederland, Duitsland en België! U kunt er zeker van zijn dat u parkeert bij een erkend bedrijf en doordat u een reservering maakt bij het grootste online parkeerplatform ook nog eens voor de scherpst mogelijke prijs!

Een reservering maken? Klik dan op de onderstaande link:

www.vliegenenparkeren.nl

Parkeren en vliegen foto