Fietsen in Nederland

Geplaatst in: Reistips 0

Bent u op zoek naar een prachtige locatie in Nederland voor een fietsvakantie? Dan bent u bij Bungalowpark Hoenderloo aan het juiste adres. Het park ligt midden op de Veluwe in een bosrijke omgeving. Heidevelden en diverse soorten flora en fauna komen u tegemoet. U verblijft in één van de compleet verzorgde bosbungalows en geniet van alle rust en ruimte om u heen.

De omgeving is uitermate geschikt voor diverse fiets- en wandeltochten. De Veluwe heeft speciale routes opgesteld welke u kunt fietsen of wandelen welke direct vanaf het park starten. De routes gaan door bossen, heide en stuwwallen. Routes zelf samenstellen is ook mogelijk door de knooppunten met elkaar te verbinden. Zo bepaalt u zelf hoelang de route wordt. Het park beschikt ook over fietsverhuur wat alles nog gemakkelijker maakt.

Tijdens uw fietsvakantie fietst u langs mooie dorpjes en mooie bezienswaardigheden. Ook kunt u een bezoekje brengen aan bijvoorbeeld Paleis het Loo, Apenheul of Nationaal Park De Hoge Veluwe. Kortom, er zijn genoeg redenen voor een fietstochtje vanaf het park. Sinds kort is Bungalowpark Hoenderloo gaan samenwerken met Staatsbosbeheer. Het ‘Informatiepunt Staatsbosbeheer Veluwe-midden’ biedt bezoekers informatie over fiets- en wandelroutes en verstrekt u de nodige informatie over excursies in de omgeving. Met deze ontwikkeling kunnen wij u nog beter helpen om van uw vakantie een topvakantie te maken!