Een vakantie naar Turkije

Geplaatst in: Reistips 0

Turkije is een land met een rijke historie en vele culturen. Er zijn veel verschillende volkeren verspreid over het land. De bekendste zijn de Turken en de Indo-Europese volkeren. In Turkije wonen maar liefst 82 miljoen mensen waarvan 96% in de Islam gelooft. Het land heeft zich door zware tegenslagen zoals de Balkanoorlog en de Eerste Wereldoorlog  maar tijdens de Tweede Wereldoorlog afzijdig gehouden. Hierdoor ging het financieel goed met het land tot de crisis in 2001 die ervoor zorgde dat de waarde van de Turkse lira verminderde en dat de economische groei afnam. Turkije is sinds 2010 weer economische aan het groeien en is daarmee in Europa het land met de snelst groeiende economie.

Visum Turkije

Sinds enkele jaren is Turkije 1 van de grootste toeristische bestemmingen en behoort zelfs tot de 3 populairste bestemmingen voor Nederlands vakantiegangers. Dit komt omdat Turkije een mediterrane klimaat heeft en prachtige bezienswaardigheden. Turkije is een van de weinig landen waar je ’s ochtends heerlijk kan skiën en ’s middags kunt genieten door een duik te nemen in de Zwarte- of Middellandse zee. Het land is voor elke vakantieganger in prachtige locatie om de vakantie door te brengen. Maar wat men niet moet vergeten is dat je voor een visum moet aanvragen voordat je naar Turkije gaat. Dit is een bewijs dat je officieel toestemming hebt om het land te bezoeken. Tegenwoordig kun je geen visum meer krijgen op het vliegveld in Turkije maar moet je deze online bestellen. Zonder visum mag je het land absoluut niet betreden zelfs baby’s en kinderen komen hier niet onderuit.

Makkelijk uw visum regelen via VisumTurkijeDirect.nl

Wij bij visumturkijedirect.nl weten hoe veel u al moet regelen voor een vakantie en daarbij moet u ook nog een visum regelen. Daarom nemen wij u die zorg uit handen doordat wij veilig en vertrouwd een Turkije visum bestellen voor u. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of onze site raadplegen.