Senegambia Beach Hotel

Geplaatst in: Hotel & appartementen 0

Wil je een keer een andere vakantie dan een standaard vakantie? Boek een vakantie naar het mooie Gambia. Combineer strand, cultuur en natuur in dit fantastische land. Steeds meer toeristen ontdekken de schoonheid van Gambia. De vriendelijkheid van de bevolking is alleen al een glimlach waard, maar wat te bedenken van de prachtige eindeloze lange goudgele zandstranden of de het prachtige binnenland. Niet voor niets willen steeds meer toeristen naar Gambia om eens een andere vakantie dan anders mee te maken.

Een vakantie naar Gambia is echt een aanrader voor iedereen. Een van de accommodaties waar je uitermate goed te recht kunt is het Senegambia Beach Hotel. Het hotel behoort tot de bekendste hotels in heel Gambia. Het heeft 351 kamers en een uitgebreid aanbod van faciliteiten en diensten. Het hotel heeft een prachtig aangelegde groene tuin die zich uitstrekt tot aan het fantastische Senegambia goudgele strand. Bezoek direct de website van dit hotel: www.senegambiabeach.nl

Alle faciliteiten voor een geweldige vakantie

Het zal je in dit hotel aan niets ontbreken. Er is een breed scala aan winkels en boetiekjes die souvenirs, handwerk, kunst en mode verkopen. Senegambia Beach Hotel heeft alles in zich om het je als gast het na je zin te maken. In de hele accommodatie kun je gebruik maken van gratis Wi-Fi. Ja zelfs in Gambia is de Wi-Fi al aanwezig. Dit is de laatste jaren bij veel toeristen een must vandaar dat Senegambia Beach Hotel een Wi-Fi netwerk ter beschikking stelt. Het hotel ligt aan de populaire Senegambia strip, zo heb je alle nodige faciliteiten en activiteiten op loopafstand van het hotel.

Ontdek in de tuin van Senegambia 100 verschillende vogels

Senegambia Beach Hotel heeft speciaal een vogelspecialist in dienst. Vraag een tuin excursie aan en de specialist neemt je mee met een wandeling door de tuin van het hotel. In de tuin van Senegambia Beach Hotel komen maar liefst 100 verschillende soorten vogels voor. De excursie in de hotel tuin is gratis maar je kunt ook buiten het hotel een excursie boeken maar deze zijn tegen een vergoeding. Vergeet sowieso geen verrekijker mee te nemen, want elke dag zie je wel buizerds, haviken en ander vogelsoorten. Maar je komt ook eekhoorns en varanen tegen in de mooie groene tuin van het Senegambia Beach Hotel.