Ontdek de fantastische vakantie in Luxemburg

Geplaatst in: Reisbestemmingen 0

De ideale vakantie ziet er voor iedereen anders uit. Terwijl de een eindelijk geniet van het langverwachte boek op ‘eigen terras’ , geniet de ander op de mountainbike van een spannende tocht door de natuur. Tijdens een vakantie in Luxemburg is alles mogelijk. Het Müllerthal is een van de bekendste natuurgebieden in Luxemburg. Hier vindt u de toeristische en natuurlijke toeristische topper namelijk de waterval van Schiessentümpel. De omgeving is prachtig met rotsen, bossen, natuurpaden en onverwachte dorpen. Our is een ander prachtig natuurgebied.
Vakantiepark La Sapiniere ligt in Hosingen direct naast dit park. Hier kunt u eenvoudige accommodaties huren voor een onvergetelijke vakantie. Uiteraard kunt ook een huisje huren in Luxemburg. Dankzij de natuurlijke omgeving is hier veel aandacht voor buitenactiviteitien zowel op het park met minigolf, tennis en zwemmen als buiten het park met wandelen, fietsen en mountainbiken. Direct naast het park vindt u een Spacentrum met zwembad.

Actief genieten in Luxemburg

Rondkijken in Luxemburg is leuk, ontdek bijvoorbeeld het kasteel van Vianden of bezoek de stad Clervaux voor een gezellige stadswandeling. Beiden liggen vlakbij het natuurgebied de Our. U ontdekt hier een mooie landschap met gemoedelijke dorpen en historische kastelen, ze vormen een prachtig geheel. Het aanbod van buitenactiviteiten in Luxem burg is groot. U vindt hier een netwerk van wandelroutes, mountainbikeroutes en fietspaden. Fietsen huren kan onder andere op het vakantiepark, houd wel rekening met de hoogteverschillen in deze streek. De mountainbikeroutes kunnen behoorlijk pittig en avontuurlijk zijn, maar misschien is dat juist wat u zoekt? In Clervaux ligt een prachtige golfbaan 18 holes, heerlijk even alles vergeten tijdens een spelletje golf. Voor hen die wat meer adrenaline zoeken, kunnen kiezen voor kajakken op de Sure, vissen, duiken, tokkelen. De klimparken bieden uitdagende parcoursen hoog in de bomen zonder leeftijdsgrens, u zult er meerdere ontdekken in de omgeving van Hosingen. U verveelt zich geen moment tijdens een vakantie in Luxemburg.