Vliegen vanaf Eindhoven

Geplaatst in: Parkeren & vliegen 0

Wil je goedkoop op vakantie met het vliegtuig dan is Eindhoven het vliegveld waarvan u moet vertrekken. Eindhoven airport. Tegenwoordig weten vele mensen het vliegveld al te vinden zo zijn er in 2013, 3,4 miljoen mensen via Eindhoven Airport gereisd. Wat maakt Eindhoven nu zo aantrekkelijk om te reizen? Ten opzichte van de andere airports is Eindhoven stukken goedkoper om te vliegen. Een belangrijke reden hiervoor is dat er minder belasting betaald moet worden door de vliegmaatschappijen. Om deze reden hebben verschillende low-budget zich op Eindhoven gevestigd. Wizz air, Ryanair en Corendon zijn een paar vliegmaatschappijen die nu inmiddels gevestigd zijn. Voor een reis naar de canarische eilanden kun je voor € 40,- al een retourticket binnen hebben. Als je nagaat dat dit een vliegreis is van een 3,5 uur, dan is deze prijs aan de extreem lage kant. Wel is het verstandig om geen ruimtebagage mee te nemen, voor dergelijke service moet namelijk extra betaald moet worden.

Parkeren op vliiegveld Eindhoven is ook fors goedkoper dan de andere vliegvelden. Er zijn tegenwoordig ook handige vergelijkers, waarmee je gemakkelijk een parkeerplek kunt zoeken voor een lage prijs. Ook zijn er mogelijk voor valet parking en shuttle bus. De shuttle bus is goedkoper dan parkeren rond de vliegveld zelf.

Als je dan eenmaal op je bestemming bent, heb je als het goed is meer geld om te besteden. Uiteraard kun je dat doen. Maar misschien is het nog wel beter om twee keer op vakantie te gaan of nog een weekendtripje te doen. Ook voor deze optie kun je prima via Eindhoven vliegen. Er zijn namelijk goede aanbiedingen waarmee je al voor € 30,- naar londen kunt voor een retourtje.